MANİSA / SOMA - Soma Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Soma Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Hamidiye mah. Vefa sk. No23 Soma /Manisa
Vizyon
Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda “özel” durumlarını da göz önünde bulundurarak yetişmelerini sağlamak için VARIZ.
Misyon
Öğretilebilir düzeydeki zihin engellilere basit akademik beceriler, iş becerileri, ve günlük yaşam becerileri kazandırarak onları sosyal yaşantıya katıp toplumun bir parçası haline getirmek için varız. Biz; öğretilebilir düzeydeki zihin engellilerin, toplumun beklediği rolleri gerçekleştirmeleri ve topluma tam katılım sağlaya bilmeleri için gereksinim duydukları, eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerini sağlamak; ailelerin yaşadıkları psikolojik süreçlerde bilgimiz ve yüreğimizi onlarla paylaşarak destek sağlamak için varız. Vizyonumuz öğrenci ve velilerin her an ulaşabileceği kadar yakın, Alanımızda ki her sorunu çözebilecek kadar uzman, Özel eğitimde bir MARKA olmak..
2013 YILINDA PİL TOPLAMA KAMPANYASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ.
ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR.
OKULUMUZDA TAŞIMA SERVİSİ HİZMETİ VARDIR.
HAMİDİYE MAHALLESİ VEFA SOKAK NO:23 SOMA /MANİSA
İLE UZAKLIK 93 KM İLÇE MERKEZİNDE